Nyheter Husvagn.se

Husvagnar att se under Elmia Husvagn Husbil 2024

Husvagn.se 2024-09-04

Elmia Husvagn Husbil 2024 är Nordens största mässa för det mobila livet. Mässan äger rum den 11-15 september 2024 i Jönköping och lockar med nyheter, inspiration och upplevelser.

Under Elmia Husvagn Husbil 2024 har du möjlighet att upptäcka de senaste modellerna av husvagnar och husbilar, tillbehör och campingutrustning. Träffa experter, delta i inspirerande seminarier och ta del av exklusiva mässerbjudanden. Det finns något för både nybörjare och erfarna campare.

Här kan du ta del av några av utställarna som kommer att finnas på plats och fordonen du inte ska missa från dem.

Chimera by Polar

Chimera by Polar

Chimera by Polar är en historisk husvagn som möter vägen. Den är bekvämare än någonsin och finns i två storlekar – 590 och 730 centimeter. Den kommer med uppdaterad exteriör med svarta designelement och kopparfärgade detaljer, där kopparfärgen även följer med till interiören. I polartornet som endast finns i Chimeran, finns nu även en vinkyl under mikron som standard i 730-husvagnarna.

KABE Estate

KABE Estate

KABES instegsserie KABE Estate får inför modellåret 2025 en ny sportig exteriördesign. Estate-serien lanserades 2022, är prisvärd och passar extra bra för nyblivna campare och yngre familjer. I och med den nya kostymen försvinner den raka designen som ersätts med svepande linjer. Den kommer med en ny smart tv-lösning med en väggkonstruktion med stativ som enkelt kan vridas ut. Köket har fått en ny design med rena linjer och sömnlösa övergångar. KABE Estate kommer i tretton planlösningar.

Dethleffs c'joy 480 QLK

Dethleffs c'joy 480 QLK

Dethleffs c'joy 480 QLK tillhör instegsserien c’joy, som är smidiga och kompakta husvagnar för unga familjer och prismedvetna campare. Nu har c'joy 480 QLK fått en uppfräschning med nya trädekorer och dyntextilier. Det fullutrustade köket har fått ett nytt kompressorkylskåp och komforten i badrummet är högt. Det finns två olika utrustningspaket att välja mellan – Touring och Dynamik.

Eriba Touring Caravan

Eriba Touring Caravan

Eriba Touring Caravan är en unik husvagn som kommer med en iögonfallande retrodesign och genomtänkta lösningar. Ett pop up-tak ger en ståhöjd på 195 centimeter samtidigt som den ger en optimal ventilation. Eriba Touring Caravan är också perfekt för dig med en mindre bil eftersom det är en lättviktshusvagn. Också perfekt för el- och hybridbilar eftersom den lägre vikten gör att bilen drar mindre el och förlänger räckvidden. 

Se också: Husbilar att inte missa under Elmia Husvagn Husbil 2024

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.